29.06.20

Pressiteade
29.06.2020

Põhja-Eesti Ühistranspordikeskuse uus tegevdirektor on Andrus Nilisk

29. juuni 2020 sõlmis MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus töölepingu Andrus Niliskiga. Andrus Nilisk asub tööle 3. augustist, seni täidab tegevdirektori ülesandeid Liiniplaneerimise osakonna juhataja Kadri Krooni.

Andrus Nilisk omab pikka kogemust logistika valdkonnas, omades logistikainseneri haridust. Põhja-Eesti Ühistranspordikeskusesse suundub Andrus Nilisk Kose vallavalitsusest abivallavanema ametikohalt majanduse ja halduse alal. „Mulle meeldib töötada kogu aeg arenevas valdkonnas, mis hoiab meeled erksad, ega lase loorberitele puhkama jääda. Ühistranspordikeskuse tegevdirektori ametikohta hindan huvitavaks väljakutseks arvestades sellega, et ühistranspordi võrk on jõudnud punkti, kus talle esitatakse järjest suuremaid nõudmisi turvalisuse, puhtuse, kiiruse, mugavuse ja hinna osas. Olen tänulik töötatud aja eest Kose Vallavalitsuses, kuid ootan põnevusega Ühistranspordikeskuses tööle asumist, sest minu süda kuulub logistikale.", ütles Andrus Nilisk.

„Ühistranspordikeskuse juhatuse ootus uuele tegevdirektoritele on kvaliteetse ja stabiilse ühistransporditeenuse tagamine Harjumaal, Raplamaal, Lääne-Virumaal ja Läänemaal, kuid samas ootame ka uusi ideid ja algatusi ühistranspordi mitmekesistamisel ja arendamisel. Vajalik on saavutada uus kvaliteet erinevate ühistranspordiliikide (rong ja buss) või tellijate (linnaliinid ja maakonnaliinid) koostöös.", ütles juhatuse esimees Andrus Umboja.

Andrus Umboja

MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus

Juhatuse esimees

Andrus Nilisk

MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus

Tegevdirektor alates 03.08.2020

Pressiteade lepingu sõlmimisest

MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus sõlmis riigihanke nr 203132 „Avaliku bussiliiniveo korraldamine Harju maakonna lääne 2 suuna bussiliinidel" tulemusel parima pakkujaga, AS SEBE, avaliku teenindamise lepingu. Leping jõustub 01.02.2020.

Tulenevalt eelnevast lõpetatakse alates 01.02.2020 järgmiste liinide tellimine Harju maakonna läänesuuna avaliku teenindamise lepingu 2-8.1/25 (2012) alusel ATKO Liinid OÜ poolt:

• Liin 107 Tallinn - Harku - Keila - Vasalemma - Ämari -  Munalaskme
  • liin 119 Tallinn - Harutee - Riisipere - Turba - Lehetu
  • liin 133 Keila - Harutee -  Riisipere - Turba - Ellamaa – Lehetu
  • liin 136 Tallinn - Harku - Keila - Ämari - Madise – Paldiski
  • liin 145 Tallinn - Harku - Keila – Paldiski
  • liin 148 Tallinn - Harku - Keila - Ämari – Rummu
  • liin 149 Tallinn - Harku - Keila - Rummu - Audevälja - Harju-Risti

Alates 01.02.2020 alustatakse nimetatud liinide teenindamist Lääne2 suunal, SEBE AS-ga sõlmitud lepingu alusel.

Rohkem infot sõiduplaanide kohta saab siit